Concept pitch

  • Communicatie
  • Professionele houding
  • Cas Bukkems
  • 15-04-2021
  • Showroom

Aanleiding
Vanuit de brainstorm zijn de eerste concept ontstaan we hebben individueel deze concepten uitgewerkt. Ik heb mijn concept “naar elkaar toe groeien” uitgewerkt. Ik was benieuwd wat Matthijs hier van vond, ik was er zelf erg blij mee dat ik een andere manier had gevonden om persoonlijk en snel te machtigen.

Aanpak
Ik had maar 5 minuutjes om te pitchen, het is dus erg kort en beknopt. Ik neem je mee van A tot Z. Eerst hoe het idee is ontstaan vanuit een idee naar schets. Vervolgens laat ik een prototype zien waar ik de video functie uitleg. Bekijk de timestamp: 1:10:40 bij de video link.

Resultaat
Matthijs was laaiend enthousiast, hij vondt het een unieke manier om samen persoonlijk te machtigen. Hij gaf wel aan om na te denken over de veiligheidsrisico. Denk hierover na, een opmerking zoals zorg ervoor dat je elkaars wachtwoord  niet ziet. Dan zien wij al dat je hier over na hebt gedacht. Hij denkt dat een CUI te complex is en voor het machtigingsdoel. Hij noemt mijn concept een optimale tussen variant, het persoonlijke is aanwezig en doet ook recht aan het persoonlijke aspect.  Het concept moet ik verder gaan uitwerken met completere stappen waar ik rekening houdt met het “samen zitten aan de keukentafel idee”.

Feedback

Super dat je nadenkt over de fysieke situatie! Het is een ideale tussenvariant van de CUI en een stepinterface.
Matthijs Goense, Novum

Bekijk video Bekijk het resultaat