Eindpresentatie periode 1

  • Communicatie
  • Professionele houding
  • Cas Bukkems
  • 30-05-2021
  • Library
  • Showroom

Aanleiding

Als afsluiting van de eerste periode hebben we een tussentijdse oplevering gehouden voor opdrachtgever Mathijs Goense. Om de periode goed af te sluiten en een plan te kunnen maken voor de aankomende negen weken is het belangrijk dat we het proces en de resultaten van de afgelopen weken goed in kaart brengen. Ik heb hiervoor een presentatie ontwikkeld die het gehele proces van het project compleet doorloopt.

Aanpak
Ik heb met de groep een bespreking ingepland waar we alle Trello taken van de afgelopen weken hebben geordend. Vanuit deze lijst hebben we een presentatie indeling gemaakt. Iedereen heeft zo goed kunnen aangeven welke taken hij de afgelopen weken heeft gedaan en waar hij over wil vertellen. Ik heb toen samen met Tom er een logisch geheel van gemaakt. We hebben samen iedereen zijn onderzoeken doorgelezen. Vanuit deze onderzoeken zijn de pagina indelingen ontstaan. Ik heb toen alle pagina’s grafisch interessant ontworpen zodat alle informatie mooi en verfrissend overkomt.

Resultaten
Omdat iedereen zijn eigen stukje goed had doorgenomen ging de presentatie soepel. Ons verhaal kwam duidelijk over door de goed gestructureerde presentatie. Door de presentatie werd het voor onze begeleidende docenten ook duidelijker waar we de afgelopen mee bezig zijn geweest.
Je werkt namelijk weken lang aan een project en je laat af en toe wat delen aan ze zien. Nu zie je het totale traject hoe we uiteindelijk bij ons concept zijn gekomen.
De opdrachtgeven Mathijs was erg trots op ons en vindt dat we een uniek concept hebben opgezet wat zeker potentie biedt. Mathijs gaf aan dat we wel duidelijk moeten zijn qua planning. Mathijs was dik tevreden maar het was voor hem niet duidelijk hoe we nou eindelijk bij dit eind-concept zijn gekomen.

Feedback

Mooi en origineel concept, blijft langer in de low fidelity modus, je gaat nu snel alles uitwerken in high fidelity. Ik ben trots op het werk wat jullie hebben geleverd maar het is voor mij niet compleet duidelijk hoe het ontstaan is.
Mathijs Goense,  Novum

Blijf kijken naar waar je de focus legt omdat jullie eigenlijk enorm veel kosten dus eigenlijk kun je niet lukraak alles willen uitwerken.
Michiel Groenemeijer, Fontys

Bekijk drive document